UPDATE: De politie van Phuket herinnert weggebruikers eraan om Patong Hill te vermijden 

Patong-

De politie van Kathu heeft weggebruikers eraan herinnerd om Patong Hill de komende dagen te vermijden vanwege werkzaamheden aan de waterleiding.

Ons vorige verhaal:

Een deel van Patong Hill Road wordt tijdelijk afgesloten voor werkzaamheden aan de waterleiding.

De politie van Kathu heeft gisteren (22 februari) een waarschuwing afgegeven. Ze vertelden de Phuket Express dat het verkeer wordt afgesloten en dat voertuigen Patong Hill niet mogen passeren. De tijdelijke afsluiting is van 9:00 uur tot 5:00 uur op 26 februari t/m 27 februari 2023 vanwege werkzaamheden aan de waterleiding.

Weggebruikers zullen vanaf Chalong – Kata – Karon of Surin Beach een andere weg moeten gebruiken. Ze verontschuldigden zich voor het ongemak.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.