Drie mensen gearresteerd met honderden e-sigaretten en honderden dozen illegale sigaretten in Phuket

Phuket -

In Mueang Phuket zijn drie verdachten aangehouden met honderden e-sigaretten en honderden dozen illegale sigaretten.

Een team van het Mueang Phuket District Office en de Phuket City Police hebben een inval gedaan in een winkel aan Yaowarad Road in Samkong.

Officieren arresteerden een man die alleen geïdentificeerd was als de heer Yossiri, 24. Bij hem werden 12 e-sigaretten in beslag genomen voor de naamloze winkel. Yossiri gaf toe dat hij ze in de winkel had gekocht.

Officieren arresteerden vervolgens mannen die alleen geïdentificeerd waren als de heer Taewan, 20, en de heer Panuwat, 23, in de winkel.

Bij hen werden 240 dozen illegale sigaretten, 90 e-sigaretten en andere items die voor e-sigaretten werden gebruikt, en 13 flessen illegale whisky in beslag genomen. Ze gaven toe dat ze elk 10,000 baht per maand ontvingen voor de verkoop ervan.

De arrestatie kwam nadat agenten klachten hadden ontvangen dat de winkel e-sigaretten verkocht aan studenten. Alle drie werden ze naar het politiebureau van Phuket City gebracht om te worden beschuldigd van overtredingen van de wet op de consumentenbescherming.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.