Phuket is van plan om Wichit en Chalong met een brug te verbinden

Phuket -

Phuket is van plan Wichit en Chalong in de wijk Mueang Phuket met elkaar te verbinden door middel van een brug.

De minister van Toerisme en Sport, de heer Phiphat Ratchakitprakarn, heeft deze week Phuket bezocht. De heer Phiphat bezocht ook het gebied waar een brugproject is gepland om het Wichit-subdistrict en het Chalong-district met elkaar te verbinden. Het brugproject bevindt zich aan het Mudong-kanaal.

De heer Phiphat vertelde de Phuket Express dat de brug het transport zal verbeteren. Het plan voor de brug is om acht meter breed en 280 meter lang te worden.

De brug zal zeer nuttig zijn voor zowel de lokale bevolking als toeristen en zal ook verkeersproblemen oplossen, zei Phiphat.

Bovendien wordt de brug een nieuw herkenningspunt en kan het in de toekomst een wandelstraatmarkt in de buurt worden.

De Phuket Express merkt echter op dat de definitieve goedkeuring en een tijdlijn rond de brugconstructie nog niet zijn aangekondigd of duidelijk zijn op het moment van schrijven.

Evenmin werden de kosten van het project gegeven door Phiphat, voegt The Phuket Express toe.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.