Duitse man krijgt naar verluidt een boete van 2,000 baht zonder ontvangstbewijs nadat hij op een motor in de onderdoorgang van Phuket heeft gereden

Phuket -

Een Duitse man kreeg naar verluidt een boete van 2,000 baht, verlaagd van 5,000 baht, zonder ontvangstbewijs nadat hij met een motor de Chalong-onderdoorgang was binnengereden.

Een Duitse man, wiens identiteit op zijn verzoek werd achtergehouden, vertelde de Phuket Express dat gisteren (20 februari).th) om 5 uur reed hij op een motor de Chalong-onderdoorgang in. Even later werd hij tegengehouden door de politie.

Ze wilden hem een ​​boete van 5,000 baht geven, maar hij zei dat hij niet genoeg geld had. Hij gaf 2000 baht aan de politie langs de weg zonder een bonnetje te krijgen.

De Duitse man zei dat er geen internationale borden waren in meerdere talen zoals Duits om te waarschuwen dat motoren niet naar binnen mochten.

Hij beweerde dat hij niet wist dat hij de verkeersregels had overtreden en was bezorgd dat agenten het beleid zouden hebben overtreden door geen correct kaartje te schrijven.

De politie van Phuket verklaarde naar verluidt dat ze de kwestie zouden onderzoeken nadat de klacht viraal ging op de Thaise sociale media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.