Een deel van Patong Hill Road wordt volgende week tijdelijk gesloten

Patong-

Een deel van Patong Hill Road wordt tijdelijk afgesloten voor werkzaamheden aan de waterleiding.

De Phuket Water Works Authority heeft vandaag (20 februari) een aankondiging gedaan. Ze verklaarden dat de Phra Baramee Road (weg van Kathu naar Patong) volgende week tijdelijk wordt afgesloten.

De afsluiting is van 9:00 uur tot 5:00 uur van 26 februari tot 27 februari 2023 vanaf de scherpe bocht naar de Tiger Shrine op de top van de heuvel.

De afsluiting is voor het graven van waterleidingen en algemeen onderhoud. Ze verontschuldigden zich voor het ongemak.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.