Negen mensen gewond na over de kop slaan van een pick-up in Thalang, Phuket

Thalang-

Twee mensen raakten ernstig gewond en zeven hebben minder ernstige verwondingen opgelopen nadat een pick-uptruck vandaag in Thalang, Phuket, is gekanteld.

Hulpdiensten zijn vanmorgen (20 februari) op ​​de hoogte gebracht van het ongevalth) om 8:35 uur op de Thep Krasattri Road in zuidelijke richting in het subdistrict Sri Soonthorn.

Zij en de Phuket Express kwamen ter plaatse om de beschadigde pick-up op de weg te vinden. Negen Myanmar-arbeiders hadden verwondingen opgelopen, waarvan twee ernstig. Ze werden naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht.

De politie van Thalang zet haar onderzoek voort om de exacte oorzaak van het ongeval te achterhalen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.