Russische vrouw gewond na brand in hotelkeuken in Patong

Patong-

Een Russische vrouw is gewond geraakt na een brand in een keuken in een hotel in Patong.

De districtschef van Kathu vertelde de Phuket Express dat zaterdag om 6 uur (20 februari).th) brandde een keuken uit op de eerste verdieping van een hotel aan Phang Mueang Sai Kor Road.

Meerdere brandweerlieden met brandweerauto's arriveerden bij het hotel en ontdekten dat er rook uit de zaal kwam. De brand was in relatief korte tijd geblust.

Er werd een gewonde vrouw gevonden die werd geïdentificeerd als mevrouw Svetlana Stashko, Russisch staatsburger. Ze had verwondingen opgelopen doordat ze zich ergens in had verslikt. Ze werd naar een nabijgelegen ziekenhuis gebracht.

De keuken liep slechts lichte schade op. De naam van het hotel werd door ambtenaren ingehouden in afwachting van een verder onderzoek om de exacte oorzaak van de brand te bepalen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.