Phuket houdt liefdadigheidsconcert voor slachtoffers van aardbevingen in Turkije en Syrië

Phuket -

Living in Harmony zal het Charity Concert in Phuket worden gehouden voor de slachtoffers van de aardbevingen in Turkije en Syrië.

De Phuket Tourism Association heeft het liefdadigheidsconcert aangekondigd voor het inzamelen van geld voor de slachtoffers van de aardbevingen in Turkije en Syrië.

Het liefdadigheidsconcert vindt plaats op zondag 19 februari 2023 van 8:00 tot 10:00 uur in het Queen Sirikit Park, plaatselijk bekend als het Dragon Park op Thalang Road in de oude binnenstad van Phuket. Er zullen twee muziekbands aanwezig zijn namelijk de Amsterdam Biggles Big Band en Phuket Lookthung band.

Het concert vindt plaats op dezelfde dag als de Lard Yai Sunday Walking Street Market op Thalang Road.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.