UPDATE: Schutter die twee mensen verwondde op Phuket-bus dood aangetroffen

Phuket -

Een schutter die het vuur opende op een reizende bus in Phuket waarbij twee mensen gewond raakten, is dood aangetroffen in het interieur van de bus.

Ons vorige verhaal:

Twee mensen in een bus in Phuket zijn gewond geraakt nadat een schutter het vuur opende terwijl andere passagiers wegrenden.

Nu voor de update:

De politie van Phuket City vertelde de Phuket Express dat de verdachte, die een buspassagier was, het vuur opende met een pistool op andere passagiers en om 11:20 uur dood in de bus werd aangetroffen.

De politie van Phuket City verklaarde dat de verdachte door zelfmoord is overleden. Twee mensen raakten gewond tijdens het incident en werden naar lokale ziekenhuizen gebracht terwijl de bestuurder en de overige passagiers vluchtten.

De politie had vanochtend urenlang geprobeerd te onderhandelen met de verdachte toen ze dachten dat de schutter nog leefde.

Wanneer de verdachte zichzelf doodschoot, is niet duidelijk. De politie gooide traangas in de bus voordat ze met geweld naar binnen gingen en vervolgens de overleden schutter vonden.

De identiteit van de schutter en het motief achter het schokkende incident is nog onbekend.

Dit is een ontwikkelingsverhaal.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.