Seahorse Ferry in Sattahip heropent op 16 februari

FOTO: fb.theseahorseferryofficial

Satthip, Chonburi —

De Seahorse Ferry, een van Chonburi's meest vertrouwde veerdienstmaatschappijen, is eindelijk weer actief, vanaf aanstaande donderdag 16 februari 2023.

De Seahorse Ferry Co., Ltd. heeft de herlancering van haar wekelijkse dienst tussen Sattahip en Samui vanaf volgende week aangekondigd.

Dus als je een reis plant tussen Samui en Sattahip, zorg er dan voor dat je de Zeepaardje veerboot aan uw reisschema. Zie het onderstaande schema en contactgegevens voor boekingen. En klik hierop link voor een video van de Seahorse Ferry die ons team heeft gemaakt.

De veerboot was eerder tijdelijk stilgelegd voor reparaties en onderhoud, om ervoor te zorgen dat alle gasten zo veilig mogelijk onderweg zijn.

De prijs kan variëren op basis van verschillende factoren dus bezoek hun Facebook-pagina voor meer informatie.

De originele versie van dit artikel verscheen op onze zusterwebsite, The Pattaya News, eigendom van ons moederbedrijf TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Afbeelding na berichtinhoud
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.