'Amazing Thailand Experience Forum' toont luxe reizen aan Noord-Amerikaanse reisadviseurs

PERSBERICHT:

Van 5 tot 15 februari 2023, in Bangkok en Khao Lak, ziet het programma 60 agenten luxe reisaanbiedingen ervaren en relaties opbouwen met Thaise luxeleveranciers.

Bangkok, 7 februari 2023 – De Tourism Authority of Thailand (TAT) kantoren in New York en Toronto houden in samenwerking met Air Canada, THAI Smile Airways en verschillende partners in Thailand vanaf 5 het 'Amazing Thailand Experience Forum' in Bangkok en Khao Lak (Phang-nga). -15 februari 2023.

Het evenement heeft 60 gekwalificeerde luxe reisadviseurs uit Noord-Amerika ertoe gebracht om enkele van de geweldige luxe reisdiensten en -producten die in Thailand worden aangeboden, te ervaren. Tijdens hun reis zullen ze in contact komen met meer dan 100 Thaise leveranciers, waaronder luxe hotels, bestemmingsbeheerbedrijven en andere luxe aanbieders.

Het profiel van de luxe reisadviseurs uit Noord-Amerika zijn besluitvormers en best presterende eerstelijnsverkopers met geverifieerde verkoopkracht die een minimale jaarlijkse verkoopdrempel van US $ 1 miljoen halen of een divers zakenbestand hebben met klantenkring met uiteenlopende interesses in heel Zuidoost-Azië . Deze reisbureaus zijn geografisch divers en reizen vanuit alle delen van de Verenigde Staten. Zij vertegenwoordigen de consortia namelijk Travel Leaders, Ensemble, Consortia X, Virtuoso, NEST, Vacation.com.

De heer Santi Sawangcharoen, directeur van het TAT New York Office en waarnemend directeur van het TAT Toronto Office, zei: “We zijn verheugd een ruimte te creëren voor luxe reisadviseurs om meer te weten te komen over de levendige cultuur van Thailand en de nieuwste en beste ontwikkelingen op het gebied van toeristische producten binnen het land. Door onze Thaise leveranciers in staat te stellen te onderwijzen en ervaringen uit de eerste hand te bieden aan gepassioneerde branche-experts, zullen reisagenten goed thuis zijn in de bestemming - en enthousiast zijn over het promoten van Amazing Thailand bij welvarende reizigers. naar het International Luxury Trade Platform in de toekomst.”

Het 'Amazing Thailand Experience Forum'-programma omvat 10 dagen bestemmingscertificeringstraining, ervaringsgerichte Thaise netwerkfuncties en een showcase met speciale één-op-één-ontmoetingen en open afspraken tussen de bezoekende reisadviseurs en de luxe leveranciers uit Thailand.

Er zijn ook mogelijkheden voor de reisadviseurs om zich onder te dompelen in de luxe reiservaring die wordt aangeboden in Bangkok en Khao Lak, onder meer door praktische regionale rondleidingen en inspecties ter plaatse.

Reisadviseurs, met name uit Noord-Amerika, die geïnteresseerd zijn om een ​​gecertificeerde Thailand-specialist te worden via het Thai The Knot Specialist-programma, kunnen een bezoek brengen aan https://thaitheknotspecialist.com.

De originele versie van dit artikel verscheen op onze zusterwebsite, The Pattaya News, eigendom van ons moederbedrijf TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.