Lichaam van buitenlander drijvend gevonden nabij het eiland Tao in Koh Phangan, mogelijk vermiste Duitse man

Tao-eiland in Surat Thani –

Een lichaam van een buitenlander werd gevonden drijvend in de zee nabij het Tao-eiland (Turtle Island), ten noordwesten van Phangan Island.

Dat meldt het Thai Marine Enforcement Command Centre (Thai – MECC) vanmiddag (6 februari).th) dat ze op de hoogte waren gebracht van het lichaam van een lokale visser op het eiland Tao.

Aangenomen wordt dat het lichaam de 35-jarige Florian Storz is, een vermiste Duitse staatsburger, aangezien hij en het lichaam een ​​schildpad-tatoeage op hun rug hebben.

Het lichaam werd echter teruggebracht naar een ziekenhuis voor definitieve identificatie.

Onze eerdere verhalen:

Een Duitse man is vermist nadat hij naar verluidt op 31 januari van een veerboot bij het eiland Phangan in Surat Thani was gesprongen.st

De zoektocht naar een vermiste Duitse toerist die naar verluidt van een veerboot bij het eiland Phangan in Surat Thani is gesprongen, is voortgezet.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.