Amerikaanse toerist geholpen nadat hij verdwaald was bij Krating Cape in Phuket

Phuket -

Een Amerikaanse toerist werd geholpen nadat hij was verdwaald bij Krating Cape, ten zuidwesten van Phuket.

Dat heeft de toeristenpolitie van Phuket vandaag (4 februari) aan de Phuket Express verteldth) dat een niet-geïdentificeerde mannelijke Amerikaanse toerist het callcenter van de toeristenpolitie om 1155 belde. Hij kon de uitgang niet vinden.

De toeristenpolitie van Phuket en een barmhartige Samaritaan maakten contact met de Amerikaanse toerist via de WeChat-applicatie totdat ze de toerist vonden die veilig was gevonden en teruggebracht naar de uitgang.

De Amerikaanse toerist bedankte de agenten en de barmhartige Samaritaan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.