73 babyzeeschildpadden komen uit en gaan terug naar zee in Phang Nga

Phang Nga-

Drieënzeventig baby-lederschildpadden zijn met succes uit het ei gekropen en zijn de zee in gegaan in Phang Nga, ten noorden van Phuket.

Het Department of Marine and Coastal Resources (DMCR) meldt dat na middernacht (2 februarind) 73 baby-lederschildpadden kwamen met succes uit hun eieren. De babyschildpadden gingen toen terug naar hun huis in de zee.

Nog eens XNUMX van de babyschildpadden werden meegenomen voor behandeling omdat ze nog steeds zwak waren en niet in staat waren om terug te keren naar de zee. Zestien eieren zijn niet uitgekomen en vijf van de babyschildpadden stierven na het uitkomen.

Dit vind je misschien leuk:

Honderddrie jonge karetschildpadden zijn met succes uit het ei gekropen en zijn de zee in gegaan in Phang Nga, ten noorden van Phuket.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.