Myanmarese onderdaan vermist na weggespoeld te zijn door golven op het eiland Samui

FOTO: Thaise PBS

Samui-eiland, Surat Thani-

Een onderdaan van Myanmar is vermist nadat hij door golven op het eiland Samui van een rots was weggespoeld.

Getuigen vertelden de Thaise PBS-media dat gisteren (30 januarith) waren er drie onderdanen van Myanmar die dronken leken te zijn. Ze waren afgedaald naar een uitkijkpunt in de buurt van de zee. Autoriteiten hadden toeristen eerder gewaarschuwd om niet in de buurt van de zee te komen vanwege sterke wind en golven.

Plotseling hoorden de getuigen iemand om hulp roepen. Een onderdaan van Myanmar was door grote golven in zee gespoeld. De andere twee Myanmar-onderdanen verlieten later de directe omgeving voordat de autoriteiten arriveerden, hoewel het onduidelijk is waarom. Er waren geen meldingen van waar ze werken of wonen.

Autoriteiten waren gisteren niet in staat om een ​​volledige zoekactie uit te voeren vanwege de sterke wind en golven.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.