Achttien gokkers gearresteerd in gokholen op de beroemde Chalong-tempelmarkt

Chalong-

Achttien gokkers werden gearresteerd in gokholen op de beroemde Chalong Temple Fair.

De jaarlijkse Chalong-tempelmarkt is teruggekeerd en wordt gehouden vanaf 21 januarist tot januari 27th2023.

De politie van Regio 8 vertelde de Phuket Express dat de inval om 3 uur vanmorgen vroeg (30 januarith) werd gehouden op de Chalong Temple Fair in Chalong.

De meeste gokkers zijn verkopers op de kermis die zich na afloop van de kermis in de gokholen voegden. Ze bleken mee te doen aan populaire lokale gokspellen genaamd 'High-Low' en 'Rummy'.

Achttien gokkers, 15 mannen en drie vrouwen, werden naar het politiebureau van Chalong gebracht om te worden beschuldigd van deelname aan illegaal gokken.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.