Kathu moedigt motorrijders aan om 100 procent van de tijd een helm te dragen

Kathu –

Het Kathu-district moedigt motorrijders aan om 100 procent van de tijd een helm te dragen.

Een team van Kathu-functionarissen onder leiding van het Kathu-districtshoofd Siwat Rawangkul en volksgezondheidsfunctionarissen namen deel aan de 100 procent helmdragende campagne.

De heer Siwat vertelde de Phuket Express dat ambtenaren van Phuket en Kathu zowel motorrijders als passagiers aanmoedigen om een ​​helm te dragen. Motorrijders moeten zich aan de verkeersregels houden en niet rijden onder het genot van alcohol. De campagne is gericht op het voorkomen en verminderen van verkeersongevallen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.