Duitse man dood gevonden nadat hij van Krabi Cliff was gesprongen

Krabi-

Een 30-jarige Duitse man is dood aangetroffen nadat hij van een klif in Mueang Krabi was gesprongen.

Het hoofd van de Hat Noppharat Thara – Mu Ko Phi Phi National Park De heer Teekawut Sriburin vertelde de Phuket Express dat een Duitse man op zaterdag (21 januari) naar het nationale park kwamst) in de late namiddag.

Ze zeiden dat de 30-jarige Kevin Andre Loo, die aan een depressie leed en net uit een ziekenhuis was ontslagen, zich op het bospad van Khao Ngon Nak bevond en met zelfmoord dreigde. De Phuket Express merkte op dat zijn naam is vrijgegeven door het National Park Office.

Nationale parkofficieren ontmoetten meneer Loo om 5 uur. Ze probeerden hem over te halen om van de klif af te komen en uiteindelijk stemde hij ermee in om naar beneden te komen.

Om 6 uur vroeg meneer Loo om even uit te rusten en een binnenkomend telefoontje te beantwoorden. Nadat hij klaar was met de telefoon, zei hij sorry tegen agenten voordat hij meteen wegrende en van de klif sprong. De klif is ongeveer 30 meter hoog. Agenten konden hem niet tegenhouden omdat het erg snel ging.

Het duurde meer dan zes uur om in het donker langs de klif naar meneer Loo te zoeken. Het lichaam van dhr. Loo werd zondag (1 januari) om 00 uur gevondennd). Zijn lichaam werd om 6 uur uit het bos gehaald.

Als jij of iemand die je kent depressief is, neem dan contact op voor hulp. The Pattaya News suggereert de Samaritanen van Thailand die hier kunnen worden bereikt:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.