Man gearresteerd in Kathu met 22,406 meth-pillen en een halve kilo crystal meth

Kathu –

In het district Kathu is een verdachte aangehouden met 22,406 methamfetaminepillen en 570.59 gram crystal methamphetamine.

De provinciale politie van Phuket vertelde de Phuket Express dat op vrijdag (20 januari).th) hebben ze de heer Prasit 'Sit' Kunlarat, 42 uit Phuket, gearresteerd.

Bij hem werden 22,406 methamfetaminepillen en 570.59 gram crystal methamfetamine in beslag genomen.

Hij werd gearresteerd in een hut in de buurt van de Bang Ward Dam in Kathu. Hij werd naar het politiebureau van Kathu gebracht om te worden beschuldigd van illegaal bezit van categorie 1-drugs met de bedoeling deze te verkopen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.