Koningscobra thuis gevangen in Thalang

Thalang-

Bij een plaatselijk huis in Thalang is een vier meter lange koningscobra gevangen.

De burgemeester van Paklok, de heer Panya Sampaorat, vertelde de Phuket Express dat reddingswerkers van Paklok gisteravond (17 januari) op ​​de hoogte waren gebracht van de slang in een huis in Baan Paklok.th).

Ze kwamen bij het huis aan en vonden een tienerkoningscobra in het huis. Hun 'professionele snake handling'-team deed er ongeveer een half uur over om de koningscobra te vangen.

De koningscobra is vier meter lang en weegt 10 kilogram. De koningscobra zal worden vrijgelaten in een plaatselijk bos.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.