Thailand houdt jaarlijks Nationaal Lerarendag-evenement  

Phuket

Thailand -

Het ministerie van Onderwijs organiseerde vandaag op 16 januari evenementen ter gelegenheid van de jaarlijkse Nationale Lerarendagth.

De Thaise premier, generaal Prayut Chan-o-cha, heeft de slogan van de Dag van de Leraar dit jaar onthuld: 'Goede leraren, goede studenten, goede toekomst'. Het evenement wordt gehouden onder het idee van Teacher's Power is the Heart of Transforming Educational Quality.

Generaal Prayut was vanmorgen voorzitter van het evenement op de Teachers Council of Thailand. Dit jaar was de 67th Leraren dag. Leraren uit het hele land namen deel aan de Teacher's Day-evenementen in de provincie.

Bangkok

Deze dag is de lerarendag voor leraren, terwijl een vergelijkbare studentendag normaal gesproken op de tweede donderdag in juni zal zijn nadat het nieuwe semester is begonnen.

De originele versie van dit artikel verscheen op onze zusterwebsite, The Pattaya News, eigendom van ons moederbedrijf TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vijf jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.