Indiase man valt naar verluidt een andere Indiase man aan in Ao Nang, Krabi

Krabi-

Een Indiase man zou een andere Indiase man hebben aangevallen voor een Indiaas restaurant in Ao Nang, Krabi.

Een videoclip van de Indiase man die een andere Indiase man aanvalt, ging gisteren (5 januari) viraal op sociale mediath).

Mevrouw Sonthaya Tiwaree, 49, de eigenaar van een Indiaas restaurant in de buurt van Ao Nang Beach, vertelde lokale media dat de persoon die werd aangevallen in de video haar 25-jarige zoon was, de heer Wirain Tiwaree. Hij zou zijn aangevallen door een andere Indiase man die de eigenaar is van een ander Indiaas restaurant in de buurt.

Na de oorspronkelijke aanval zouden nog ongeveer vier Indiase mannen Wirain opnieuw hebben aangevallen.

Het incident gebeurde rond het middaguur op oudejaarsavond, 31 decemberst, 2022. Sonthaya verklaarde dat ze aangifte hadden gedaan bij de politie van Ao Nang, maar dat er tot nu toe tegen niemand actie was ondernomen.

Plaatsvervangend hoofd van de politie van Ao Nang, luitenant-kolonel Somphon Thiparpakun, vertelde de Phuket Express dat het conflict mogelijk voortkwam uit klantgeschillen.

Ze roepen echter beide partijen op om elkaar te ontmoeten voordat ze actie ondernemen.

De namen van de vermeende verdachten werden niet geïdentificeerd door de politie van Ao Nang.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.