UPDATE: Ambtenaren identificeren rondvaartboot die naar verluidt betrokken is bij koraalschade in Krabi

FOTO: Monsoon Garbage Thailand

Krabi-

Ambtenaren hebben een rondvaartboot geïdentificeerd die naar verluidt betrokken was bij koraalschade op een eiland in het beroemde Mu Ko Phi Phi National Park in Krabi.

Ons vorige verhaal:

Koraal werd naar verluidt beschadigd door rondvaartboten en toeristische duikers op een eiland in het beroemde Mu Ko Phi Phi National Park in Krabi.

De heer Teekawut Sriburin, het hoofd van het Hat Noppharat Thara Mu Ko Phi Phi National Park in Krabi, vertelde de Phuket Express:

” We hebben de rondvaartboot geïdentificeerd waarvan ik vermoed dat deze geparkeerd staat op een pier in de wijk Nuea Klong in Krabi. De eigenaar wordt gebeld voor een ontmoeting met ambtenaren. We moeten zorgen voor toeristen voor hun veiligheid en tegelijkertijd moeten we onze prachtige omgeving behouden.”

Op het moment van schrijven was de eigenaar nog steeds niet publiekelijk geïdentificeerd of naar voren gekomen.

FOTO: Monsoon Garbage Thailand

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.