TPN Media wenst u en uw dierbaren een veilig, gelukkig en gezond nieuwjaar

Het is weer die tijd van het jaar.

Voor veel van onze lezers en kijkers waren de afgelopen jaren een moeilijke tijd van persoonlijke en financiële druk als gevolg van de Covid-19-pandemie.

Het afgelopen jaar heeft Thailand eindelijk zijn grenzen heropend en zijn toerisme- en amusementsindustrie heropend, wat velen hoop geeft voor de toekomst.

Gedurende de hele pandemie hebben we ernaar gestreefd om nauwkeurige, onbevooroordeelde en tijdige informatie te verstrekken aan onze duizenden vaste kijkers en we willen u oprecht bedanken voor uw steun en uw interesse. Zonder jou zouden we hier niet zijn.

We zijn van plan om in 2023 te blijven groeien en verbeteren, terwijl we onze kernprincipes behouden: neutraal zijn en ons concentreren op het nieuws zonder partij te kiezen of meningen te kiezen. We beloven te luisteren naar de uiteenlopende opvattingen van onze lezers die uit een enorme verscheidenheid aan achtergronden en culturen komen. We hebben lezers van over de hele wereld en we danken ze allemaal voor hun lezerspubliek en steun. We zijn niet perfect en we streven ernaar om te luisteren naar opbouwende kritiek om u en Thailand en de Pattaya-gemeenschap beter van dienst te zijn.

We willen u meer verhalen brengen waar u om geeft, terwijl we de verscheidenheid aan lagen van de bevolking begrijpen waar onze lezers vandaan komen. Verhalen die bijvoorbeeld interessant kunnen zijn voor een toerist, zullen totaal anders zijn dan die waarin een expat geïnteresseerd is. We zullen blijven samenwerken en reclame maken voor lokale bedrijven waarvan we denken dat ze geweldige producten en diensten voor lezers bieden, terwijl we luisteren naar feedback van Jij.

We zijn van plan om onze multimedia-aspecten van ons platform uit te breiden, zoals video's, foto's, interviews en meer, terwijl we er nog steeds voor zorgen dat onze kernmissie, het leveren van zelfgeschreven, zelfgefilmd, niet-geaggregeerd neutraal en onbevooroordeeld nieuws, een kernwaardevoorstel is.

Dit nieuwe jaar markeert ook onze vijfjarige verjaardag als bedrijf en we beloven alleen maar te verbeteren en het beter te doen voor jou, Pattaya en Thailand.

Echt, uit de grond van mijn hart tot het uwe wensen we u niets dan succes en geluk voor 2023. Wees veilig, zorg goed voor uzelf en voor elkaar, en bedankt voor uw steun, waar ter wereld u zich ook bevindt. Moge 2023 vruchtbaar zijn voor u en de uwen

Adam Judd, mede-eigenaar, TPN Media. 31 december 2022.

Adam Judd, mede-eigenaar van TPN Media

De originele versie van dit artikel verscheen op onze zusterwebsite, The Pattaya News, eigendom van ons moederbedrijf TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.