Phuket maakt bekend dat er vijf gewonden zijn gevallen op de tweede dag van de verkeersongevallencampagne 'Nieuw jaar, zeven dagen vol gevaar'

Phuket -

Phuket heeft in totaal vijf gewonden en vijf ongevallen aangekondigd op de tweede dag van de zevendaagses (december 29th, 2022 tot 4 januarith, 2023) van de 'New Year's Seven Days of Danger' verkeersongevallencampagne 2023.

Het Phuket Department of Disaster Prevention and Mitigation (DDPM) Office vertelde de Phuket Express vandaag (31 december) details over de tweede dag gisteren (30 december) van de 'New Year's Seven Days of Danger'-campagne voor verkeersongevallen.

Vier verkeersongevallen waren in het district Mueang en een ander ongeval was in het district Thalang met twee mannelijke verwondingen en drie vrouwelijke verwondingen. De meeste ongevallen waren op motorfietsen en de meeste andere verkeersboetes waren voor het niet dragen van een helm.

In totaal twee dagen (29-30 december) van de Seven Days of Danger zijn er in totaal zeven verkeersongevallen en zeven gewonden (2 mannelijke verwondingen en 5 vrouwelijke verwondingen). Er werden geen doden gemeld.

=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.