Man gered van verdrinkingsdood op Kamala Beach

kamala-

Een Thaise man is gered van de verdrinkingsdood op Kamala Beach.

De hulpdiensten van Kamala vertelden de Phuket Express dat ze vandaag (30 december) op de hoogte zijn gebracht van het incidentth) om 10:52 uur op Kamala Beach.

Ze kwamen ter plaatse om de Thaise man van 26 jaar te vinden. Hij is een bemanningslid van een boot die in zee viel bij het strand terwijl hij touw aan het binden was aan een boot.

Reddingswerkers reanimeerden ongeveer twee minuten voordat zijn pols terugkwam en hij bij bewustzijn kwam. Hij werd met spoed naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht.

De naam van de man werd ingehouden door reddingswerkers.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.