UPDATE: Man geeft zich over voor het vermoorden van zijn vrouw en het dumpen van haar in een vuilnisbak op de Phang Nga-heuvel

Phang Nga-

Een man heeft zich overgegeven nadat hij zijn vrouw had vermoord, haar lichaam in een vuilnisbak had gegooid en op een heuvel in Phang Nga had gedumpt.

Ons vorige verhaal:

Het lichaam van een vrouw werd gevonden in een vuilnisbak die op een heuvel in het Phang Nga-gebied was gedumpt.

Nu voor de update:

Dat heeft de politie van Regio 8 vanmorgen (29 december) aan de Phuket Express verteldth) dat de verdachte, de heer Sukon 'Keam' Kaewprapas, 38, uit Surat Thani zich gisteren (28 december) heeft overgegeven aan de politie van Khian Sa in Surat Thanith). Hij werd teruggebracht naar het politiebureau van Ka Pong in Phang Nga.

Sukon gaf tegenover de politie toe dat hij zijn vrouw had vermoord omdat hij jaloers was. Hij zei dat zijn vrouw een andere man had en hem bedroog.

Vorige maand, op 7 novemberth , haalde hij zijn vrouw op bij het huis van haar moeder en beweerde Sukon dat ze grove woorden tegen hem had gezegd die hem woedend maakten. Hij gaf toe haar met een bezem op haar hoofd te hebben geslagen en haar bewusteloos te hebben geslagen. Hij dacht dat ze dood was en hij vroeg zijn vrienden om hem te helpen haar in een bak te stoppen en haar lichaam te dumpen.

Het was niet meteen duidelijk of de vrienden die hem hielpen bij het opruimen van het lichaam ook werden aangeklaagd.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.