Twee mannelijke vreemde lichamen drijvend gevonden in de buurt van Racha Island, Phuket

Phuket -

Twee lichamen van mannelijke buitenlanders werden gevonden in de zee nabij het Racha-eiland, ten zuiden van Phuket.

De Royal Thai Navy vertelde de Phuket Express dat vandaag om 12:35 uur (29 december).th) kregen ze bericht van een rondvaartbootkapitein dat er twee lichamen drijvend waren gevonden in de buurt van het Rang Gai-strand, ten oosten van het Racha Noi-eiland bij het Chalong-gebied.

Om 4 uur arriveerden de Royal Thai Navy en reddingsduikers ter plaatse om twee lichamen te vinden die met touwen aan elkaar waren vastgemaakt met een drijvend reddingsvest en een boei.

De Royal Thai Navy vertelde de Phuket Express dat lokale vissers in de buurt zeiden dat ze die lichamen aan elkaar hadden vastgebonden toen ze ze voor het eerst zagen, omdat ze bang waren dat die lichamen verder weg zouden drijven en uit elkaar zouden gaan.

De twee lichamen waren mannelijke buitenlanders die om 5:15 uur werden teruggebracht naar het land voor verdere identificatie en onderzoek.

Op moment van schrijven was het incident in onderzoek.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.