Slowaakse toerist zwaargewond nadat hij met zijn motor tegen een boom botste in Kathu

Kathu –

Een Slowaakse toerist is ernstig gewond geraakt nadat hij met zijn motor tegen een boom in Kathu was gebotst.

Hulpdiensten zijn gisteren (28 december) op de hoogte gebracht van het ongevalth) op Kathu Waterfall Road.

Hulpdiensten en de Phuket Express arriveerden ter plaatse om de gewonde man te vinden die later werd geïdentificeerd als de heer Jozef Sykora, 41, uit Trnava, Slowakije. Hij had ernstige verwondingen opgelopen en is met spoed naar een ziekenhuis gebracht.

In de buurt vonden reddingswerkers de beschadigde motor bij een boom. De politie zet het onderzoek voort om de exacte toedracht van het ongeval te achterhalen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.