Nog twee vermiste matrozen Royal Thai Navy geïdentificeerd, vijf nog steeds vermist, dodental stijgt tot 24

Prachuap Khiri Khan –

Nog twee lichamen van marineofficieren die vermist was waren geïdentificeerd. Vijf van hen wordt nog steeds vermist en het dodental is opgelopen tot 24.

Ons eerste vorige verhaal:

Een schip van de Royal Thai Navy kapseisde bij de wijk Bang Saphan. 73 bemanningsleden zijn gered, terwijl er nog ongeveer 33 in zee zijn.

Nu voor de update:

De Royal Thai Navy heeft vanmorgen (29 decemberth) om 11 uur dat ze nog twee lichamen hebben geïdentificeerd die gisteren (30 december) zijn gevonden. Hun lichamen zijn nu geïdentificeerd. Geen van de lichamen werd vandaag tot 28 uur gevonden.

Dit brengt het totale dodental op 24, terwijl er nog 5 vermist worden. 22 van de 24 zijn positief geïdentificeerd als bemanningsleden van de HTMS Sukhothai. Zoek- en reddingsacties zijn aan de gang.

De Royal Thai Navy meldt dat er geen lichamen zijn gevonden bij het doorzoeken van het gezonken korvet HTMS Sukhothai dat nog steeds onder water ligt.eh in dit stadium.

De originele versie van dit artikel verscheen op onze zusterwebsite, The Pattaya News, eigendom van ons moederbedrijf TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.