Phuket verwelkomt eerste BH Air-vlucht vanuit Bulgarije

Phuket -

De eerste vlucht van BH Airlines uit Bulgarije is gisteren aangekomen op Phuket International Airport.

Ambtenaren en personeel op Phuket International Airport verwelkomden gisteren (27 december) de eerste vlucht van BH Airlines van Bulgarije naar Phuket.

Er waren in totaal 180 passagiers op de vlucht die op de luchthaven arriveerde. Ze kregen HKT We Care waterdichte tassen als souvenir van de luchthaven.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.