Phuket lanceert tijdens nieuwjaar een centrum voor de preventie van ongevallen op de weg en op zee

Phuket -

Phuket heeft tijdens dit nieuwjaarsfestival een centrum ter voorkoming van verkeers- en scheepvaartongevallen gelanceerd.

Ons vorige verhaal:

Ambtenaren in Phuket hebben de New Year's Seven Days of Danger-campagne vanaf 29 december aangekondigdth, 2022 tot 4 januarith2023.

Het centrum is gisteren (27 december) gelanceerdth) in het Phuket Provincial Administration Centre onder leiding van de Phuket-gouverneur Narong Woonciew en het hoofd van het Phuket Department of Disaster Prevention and Mitigation (Phuket DDPM) Mr.Udomphon Karn.

Meneer Udomphon vertelde het aan de Phuket Express. “Op 26 decth ieder jaar staat in het teken van 'de Wereldherdenkingsdag voor verkeersslachtoffers'. Het doel van de campagnelancering voor het centrum is om checkpoints in te stellen die tot doel hebben om verkeersongevallen en ongevallen op zee tijdens het festival te verminderen.”

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.