Gratis toegang tot musea en historische parken tijdens nieuwjaar

Sala Longsong Pavillion en de Buddhaisawan-kapel bevinden zich in het National Museum Bangkok, Bangkok

Thailand -

De afdeling Schone Kunsten heeft vanaf 30 december gratis toegang tot alle historische parken en nationale musea aangekondigdth tot januari 2nd als nieuwjaarscadeau voor iedereen, ook voor buitenlanders.

De afdeling Schone Kunsten stelt dat de gratis toegang het Chao Sam Phraya National Museum in Ayutthaya omvat voor de opening van de historische gouden sieradententoonstelling op 30 december.

De tentoonstelling van de Phra Buddha Sihing en negen andere Boeddhabeelden wordt op 28 december geopend in het Bangkok National Museumth tot januari 8th.

Vanaf 25 december wordt in het Nationaal Museum van Bangkok een openlucht Khon-tentoonstelling gehouden, gebaseerd op de Ramayana.

Van 30 december tot 2 januari vinden de 'Night @Museum'-activiteiten plaats in het Nationaal Museum van Bangkok.

De originele versie van dit artikel verscheen op onze zusterwebsite, The TPN media, eigendom van ons moederbedrijf TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.