Buitenlandse man ernstig gewond na val van het vertrekplatform van Phuket Airport

Phuket -

Een buitenlandse man heeft ernstige verwondingen opgelopen nadat hij van een derde verdieping viel op de internationale luchthaven van Phuket.

De internationale luchthaven van Phuket heeft vanmiddag om 4 uur een persbericht uitgegeven over het incident (00 decemberth). Ze verklaarden dat een mannelijke buitenlandse passagier van de derde verdieping op het vertrekplatform van de internationale terminal was 'gesprongen'.

Onderzoekers hebben de oorzaak van de val echter nog niet duidelijk aangegeven op het moment van schrijven.

Hij had ernstige verwondingen opgelopen en om 3:08 uur werd hij naar het nabijgelegen ziekenhuis gebracht. De politie van Sakoo zet haar onderzoek voort.

De naam en nationaliteit van de passagier werden geheim gehouden.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Covid-19/reisverzekering nodig voor uw reis naar Tha

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.