Vijfde recente zeeschildpaddennest met 148 eieren gevonden in Phang Nga

Phang Nga-

In een vijfde recent ontdekt nest op een strand in Phang Nga, ten noorden van Phuket, zijn in totaal 148 eieren van lederschildpadden gevonden.

Het Department of Marine and Coastal Resources (DMCR) vertelde de Phuket Express dat een zeeschildpad met een leren rug eieren had gelegd op Na Klua Beach in Kok Kloi, Takua Thung.

Ambtenaren vonden het nest van de lederschildpadden met in totaal 148 eieren, waarvan 126 bevruchte eieren. De eieren zijn verplaatst naar een veilig gebied in de buurt vanwege bezorgdheid over schade door het weer.

Er zijn in totaal 138 eieren van lederschildpadden gevonden in een vierde nest op een strand in Phang Nga, ten noorden van Phuket.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.