Kraanwagen botst tegen hoogspanningsmast en voertuigen in Phuket, bestuurder geeft schuld aan remstoring

Thalang-

Door een remstoring op een kraanwagen botste deze tegen een elektriciteitspaal, motoren en een pick-uptruck in Koh Kaew.

De politie van Phuket City werd maandagochtend (26 december) op de hoogte gebracht van het ongevalth) aan de hoofdweg Thep Kasattri Road in zuidelijke richting nabij de Bang Khu-onderdoorgang.

Politie en hulpdiensten kwamen ter plaatse en ontdekten dat de beschadigde kraanwagen tegen een elektriciteitspaal was gebotst. De gewonde bestuurder, de heer Suwapan Homthongteerachai, 58, zat vast in de cabine. Reddingswerkers gebruikten een hydraulische kotter om hem te bevrijden. Hij werd voor medische hulp naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht.

De heer Suwapan vertelde The Phuket Express dat de kraanwagen mogelijk een remstoring had omdat hij het voertuig niet kon besturen.

Voor de kraanwagen vond de politie van Phuket City een beschadigde geparkeerde pick-up en twee motoren. Er zijn geen gewonden gevallen.

De politie van Phuket City zet haar onderzoek voort en overweegt verdere juridische stappen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.