Lichaam van vrouw gevonden in vuilnisbak gedumpt op Phang Nga Hill

Phang Nga-

Het lichaam van een vrouw werd gevonden in een vuilnisbak die op een heuvel in het Phang Nga-gebied was gedumpt.

De Ka Pong-politie in het Ka Pong-district werd gisteren (26 december) op de hoogte gebracht van het lichaamth). Politie en reddingswerkers arriveerden ter plaatse op de Khao Sok-heuvel die grenst tussen Phang Nga en Surat Thani.

Op de heuvel werd een plastic bak gevonden, binnen vonden ze het lichaam van een vrouw. Het lichaam werd later geïdentificeerd als mevrouw Supattra Yodkaew, 30, uit Surat Thani.

De heer Meksuwan Supanmok, een medewerker van het Kuraburi Highway Station in Phang Nga, vertelde de Phuket Express dat hij gras aan het maaien was en verkeersborden op de weg bij de heuvel aan het schoonmaken was. Hij rook een vieze geur voordat hij de vuilnisbak op de heuvel zag.

Hij was er zeker van dat er in de bak een lijk lag, omdat er volgens hem in het verleden veel lichamen waren gedumpt. Hij besloot de politie te bellen.

Op dit moment denkt de politie dat de vrouw in een ander gebied is doodgeslagen voordat haar lichaam in de vuilnisbak werd gedumpt. De politie zet het onderzoek voort om de verdachte en de doodsoorzaak te vinden.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.