Britse toerist ernstig gewond na val van waterval op het eiland Samui

Samui-eiland, Surat Thani –

Een Britse toerist is zwaargewond geraakt nadat hij van een waterval op het eiland Samui viel.

Het districtshoofd van Samui, de heer Chayaphon Intarasupa, vertelde de Phuket Express dat ze op de hoogte waren gebracht van het incident tijdens het afgelopen weekend bij de Na Mueang 2-waterval.

Meer dan 30 ambtenaren en reddingswerkers arriveerden bij de steile waterval. Het duurde meer dan vier uur om de toerist omhoog te trekken voordat hij naar een plaatselijk ziekenhuis werd gebracht.

De toerist werd door de autoriteiten geïdentificeerd als de heer Joshua Peter Kohler, 20, Brits staatsburger. Hij ging met 7 andere vrienden naar de waterval. Ze liepen naar de top van de waterval, die erg hoog en steil is. Er worden borden geplaatst om toeristen te waarschuwen niet naar dit gebied te gaan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.