Lichaam gevonden in Rassada-kanaal, Phuket

Rassada-

Er is een lichaam gevonden in een kanaal in het subdistrict Rassada, Mueang Phuket.

Reddingswerkers zijn vanmorgen (24 december) op de hoogte gebracht van het lichaamth) aan een kanaal in Soi Vanich 1.

Ze kwamen ter plaatse en vonden het lichaam van de man met zijn gezicht naar beneden in het kanaal. De Thaise man stond bij de lokale bevolking bekend als Mr. Kluay, maar ze kenden zijn volledige naam niet.

De politie van Phuket City zet haar onderzoek echter voort om de doodsoorzaak te vinden en het lichaam precies te identificeren.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.