Wichit houdt het 15e jaarlijkse hardloopevenement

waar –

De gemeente Wichit organiseert de jaarlijkse Running @ Wichit 15th Jaarlijks evenement in februari.

Er zullen twee soorten runs zijn, namelijk een Fun Run van 4 kilometer: 250 baht per persoon en een Mini Marathon van 10 kilometer: 300 baht per persoon.

De wedstrijd is op 5 februarith, 2023 vanaf het openbare park Suan Sri Puwanart in het subdistrict Wichit, district Mueang Phuket.

Inschrijven vanaf 27 decth, 2022 tot 22 januari 2023 in de gemeente Wichit. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de gemeente Wichit via 076-525100 Tst. 170 tot 173.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.