16-jarige aangeklaagd nadat hij vier tieners met een schaar had aangevallen in de buurt van een school in Phuket Town

Phuket -

Een 16-jarige tiener heeft zich bij de politie gemeld nadat hij vier tieners had aangevallen met een schaar in de buurt van een school in de stad Phuket.

De politiechef van Phuket City, kolonel Sarawut Chooprasit, vertelde The Phuket Express dat vier mannelijke tieners gewond zijn geraakt na een gevecht op maandag (19 december).th) in de buurt van een school in Phuket Town.

De vier gewonden waren tussen de 14 en 17 jaar oud. Een van hen werd met een schaar door hun long gestoken, maar is nu hersteld. De 16-jarige mannelijke tiener van een andere school in Phuket Town presenteerde zich gisteren (21 december) bij de politiest) met zijn ouders. De verdachte, wiens naam vanwege zijn leeftijd niet bekend is gemaakt, zou zijn misdaden hebben toegegeven.

Hij wordt beschuldigd van mishandeling met geestelijk en lichamelijk letsel tot gevolg.

De verdachte begon het gevecht nadat hij zei dat de groepen ruzie maakten en elkaar uitdaagden over een onbeschreven kwestie. De 16-jarige mannelijke tiener kwam met de schrik vrij na het gevecht. Ter plaatse werd een schaar gevonden en geïdentificeerd als het belangrijkste gebruikte wapen. Er zijn nog acht tieners bij het incident betrokken, voegde de politie eraan toe.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vijf jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.