Drie mensen gewond nadat pick-up over de kop slaat en botst tegen een andere pick-up in Kathu – VIDEO

Kathu –

In Kathu zijn drie mensen gewond geraakt nadat een pick-up over de kop sloeg en tegen een andere rijdende pick-up botste.

De politie van Kathu werd gisteren (15 december) op de hoogte gebracht van het ongevalth) tijdens de spits in de late namiddag op Wichit Songkram Road voor de Thai Rath Wittaya School in Kathu.

Hulpdiensten en de Phuket Express kwamen ter plaatse en vonden een gekantelde zwarte pick-up op de middenberm. Een mannelijke bestuurder zat vast. Reddingswerkers gebruikten een hydraulische kotter om hem te bevrijden, maar de onbekende bestuurder had ernstige verwondingen opgelopen en werd met spoed naar een nabijgelegen ziekenhuis gebracht.

Onderweg vonden reddingsteamleden ook een beschadigde witte pick-uptruck met twee gewonden. Hun verwondingen werden beschreven als niet-levensbedreigend.

Uit camerabeelden op de weg bleek dat de bestuurder van de zwarte pick-up de controle verloor in een bocht voordat hij kantelde en tegen de witte pick-up botste.

De politie van Phuket zet haar onderzoek echter voort voor verdere juridische stappen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.