UPDATE: De kosten van de brandschade aan Phuket-veerboten worden geschat op tien miljoen baht

Phuket -

De schade wordt geschat op meer dan 10 miljoen baht na een brand op een veerboot bij Koh Sirey, Rassada.

Ons vorige verhaal:

Een brand heeft gisterochtend (11 december) een veerboot beschadigd die geparkeerd stond bij een pier op Sirey Island, Mueang Phuket.

Nu voor de update:

De eigenaar van de veerboot, de heer Nikorn Tormaitree, vertelde de Phuket Express dat gisteren, 11 december, personeel de pier aan het schoonmaken was toen de brand uitbrak. Ze zagen rook uit de veerboot komen. Op dit moment denkt de veerbootmaatschappij dat het een ongeluk was.

De exacte oorzaak van de brand wordt onderzocht door de forensische politie en het Phuket Marine Office. De schade wordt geschat op meer dan 10 miljoen baht.

Er vielen geen gewonden als gevolg van de brand, hoewel video's van de brand viraal gingen op sociale media. inclusief onze eigen HIER.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.