Noorse man gearresteerd op het eiland Samui voor 15 dagen overschrijding van de toegestane verblijfsduur

Samui-eiland –

Een Noorse man werd gearresteerd op het eiland Samui in Surat Thani voor 15 dagen omdat hij zijn wettelijke visumvoorwaarden had overschreden.

Surat Thani immigratieambtenaren vertelden de Phuket Express dat gisteren (10 decemberth) hebben ze de heer Jan Banan Thalmann, 43, een Noorse staatsburger, gearresteerd in een huis in het subdistrict Mae Nam, district Samui.

Volgens de politie zit hij nu op 15 dagen overschrijding van zijn visum. Hij werd naar het politiebureau van Koh Samui gebracht om te worden beschuldigd van een te lange verblijfsduur. Het was onduidelijk waarom de heer Thalmann zijn visum had overschreden.

De arrestatie volgde op Surat Thani immigratieambtenaren die patrouilleerden om op te treden tegen buitenlanders die te lang in het land verbleven als onderdeel van een 1 decemberst tot december 10th, campagne 2022.

Ondertussen werd een Poolse man gearresteerd op het eiland Samui met ingetrokken studentenvisum, 36 dagen te hoge toegestane verblijfsduur en een rode kennisgeving van Interpol uit zijn thuisland.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.