Drie Indiase toeristen gearresteerd voor het stelen van korte broeken en een armband in Krabi

FOTO: MGR Online

Krabi-

Drie vrouwelijke Indiase toeristen werden op een luchthaven gearresteerd na het stelen van korte broeken en een armband uit winkels in Ao Nang.

De plaatsvervangend hoofd van de politie van Ao Nang, luitenant-kolonel Somphon Thiparpakun, vertelde de Phuket Express dat stafleden van een kledingwinkel in Ao Nang, in het district Mueang Krabi, vorige week aangifte hebben gedaan bij de politie van Ao Nang met camerabeelden.

Op camerabeelden is te zien dat drie vrouwelijke buitenlandse toeristen de winkel binnenkwamen voordat ze een korte spijkerbroek wegnamen. Later werd gemeld dat dezelfde groep toeristen ook een armband had gestolen uit een accessoirewinkel in de buurt.

De politie van Ao Nang zette haar onderzoek voort en arresteerde uiteindelijk deze week drie vrouwelijke Indiase toeristen van 23 jaar, en twee van hen 25, op Suvarnabhumi International Airport terwijl ze op het punt stonden terug te gaan naar India.

De drie vrouwen, die niet bij naam werden genoemd door de politie van Ao Nang, gaven toe dat zij de vrouwen waren die op cameratoezicht te zien waren, maar beweerden dat ze niet van plan waren de items te stelen, maar dachten dat het gratis souvenirs waren die door de winkels werden gegeven en gratis werden aangeboden. . De politie van Ao Nang had twijfels over deze bewering en alle drie de vrouwen werden gearresteerd en vastgehouden op beschuldiging van diefstal 's nachts.

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.