Vier orka's gespot in Phang Nga

Phang Nga-

Vier orka's, ook wel orka's genoemd, werden waargenomen in het Tai Mueang-district.

Op de persoonlijke Facebookpagina van 'Tai Aof Eang' is gisteren (4 december) een filmpje geplaatstth).

De heer Kriengkrai 'Aof' Wongjan, 35, die de video plaatste, vertelde de Phuket Express: "Ik bestuurde een speedboot met vijf toeristen en een bootbemanning om te vissen op Ta Chai Island, ongeveer 8 kilometer van het Similan National Park."

“Terwijl we in zee stopten, speelden vier orka's van ongeveer drie meter lang rond de boot. De orka wordt zelden gezien in dit gebied. We hadden het geluk ze te zien.” concludeerde Aof.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.