Phuket waarschuwt voor plotselinge overstromingen in de komende week

Phuket -

Het Public Relations Office van Phuket heeft gewaarschuwd voor plotselinge overstromingen in de komende week.

In de aankondiging staat dat de waarschuwing vanaf vandaag (30 november) ingaatth) tot (5 decth), een.

Iedereen die negatieve gevolgen heeft gehad van overstromingen kan bellen met het Department of Disaster Prevention and Mitigation (DDPM) 0 7651 0098 of DDPM callcenter 1784.

Ondertussen kleine auto's mogen nu de beschadigde Patong-heuvel op. Als het echter regent en een risico op aardverschuivingen veroorzaakt, zal onze apparatuur signalen sturen om ons te waarschuwen en zullen we de doorgang opnieuw overwegen voor de veiligheid van de weggebruikers.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.