Meer dan 50,000 Russische toeristen hebben deze maand Phuket bezocht, nummer één toeristenmarkt

Phuket -

Russische toeristen hebben de top van Phuket-bezoekers bereikt met meer dan 50,000 bezoekers deze maand, november.

Ons vorige verhaal:

Russische toeristen hebben de afgelopen tien dagen de top van Phuket-bezoekers bereikt.

Nu voor de update:

De immigratiechef van Phuket, kolonel Thanet Sukchai, vertelde de Phuket Express dat Russische staatsburgers deze maand de grootste toeristen in Phuket zijn met meer dan 55,097, gevolgd door Indiërs met 26,525, Australiërs met 13,868, Britten met 12,340 en Duitsers met 11,097.

De directeur van het kantoor van Tourism of Thailand (TAT) Phuket, Nanthasiri Ronnasiri, vertelde de Phuket Express. “Van januari tot oktober dit jaar genereerde Phuket meer dan 119 miljard baht. Dit cijfer laat zien dat het toerisme in Phuket met 80 procent is toegenomen, zelfs als we geen Chinese toeristen hebben.”

Chinese toeristen waren voorheen de belangrijkste markt voor Phuket, maar vanwege China's voortdurende Covid Zero-strategie zijn Chinese bezoekers nog steeds niet teruggekeerd naar Thailand vanwege strikte quarantaineregels aan de kant van China.

Ondertussen, hoewel Russen beperkt zijn in reizen naar veel landen vanwege sancties die zijn opgelegd door de aanhoudende Russische invasie van Oekraïne, is Thailand officieel neutraal in dit conflict en daarom is het een van de gemakkelijkste, meest toegankelijke en meest wenselijke landen voor Russische bezoekers om te komen. tot.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.