Phuket organiseert Wereldkampioenschappen Bodybuilding 2022

Phuket -

Vierenveertig landen doen mee aan de 13th Wereldkampioenschappen bodybuilding en lichaamsbeweging 2022 die vanaf 6 december worden gehoudenth tot december 12th, 2022 in Phuket.

De voorzitter van de Thailand Bodybuilding and Physique Sports Association, de heer Sugree Supawareekun, vertelde de Phuket Express dat Thailand de eer heeft gekregen van de World Bodybuilding and Physique Association om de 13th Wereldkampioenschappen bodybuilding 2022 in Phuket.

“Het evenement vindt vanaf 6 december plaats in het Central Floresta Phuket Department Storeth tot december 12th”. Bodybuilders uit 44 landen doen mee aan de wedstrijd. We geloven dat dit evenement het sporttoerisme aan het eind van het jaar een boost kan geven, wat naar schatting honderd miljoen baht zal opleveren.”

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.