Patong houdt grote schoonmaakdag op Bangla Road

Patong-

De gemeente Patong hield een grote schoonmaakdag op Bangla Road.

De schoonmaak is gisterochtend (25 november) gestartth) en werd geleid door de burgemeester van Patong, de heer Chalermsak Meneesri. Bij hem waren eigenaren van uitgaansgelegenheden, hotelexploitanten en andere stafleden.

Meneer Chalermsak vertelde het aan de Phuket Express. “Het project werd uitgevoerd door het bureau voor volksgezondheid en milieu in de gemeente Patong. Het is bedoeld om mensen aan te moedigen om te zorgen voor reinheid en het milieu, en om de natuurlijke hulpbronnen in het Patong-gebied te behouden. Daarnaast bereiden we ons voor om meer toeristen te verwelkomen in het komende hoogseizoen.”

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.