Patong houdt grote schoonmaakdag op Bangla Road

Patong-

De gemeente Patong hield een grote schoonmaakdag op Bangla Road.

De schoonmaak is gisterochtend (25 november) gestartth) en werd geleid door de burgemeester van Patong, de heer Chalermsak Meneesri. Bij hem waren eigenaren van uitgaansgelegenheden, hotelexploitanten en andere stafleden.

Meneer Chalermsak vertelde het aan de Phuket Express. “Het project werd uitgevoerd door het bureau voor volksgezondheid en milieu in de gemeente Patong. Het is bedoeld om mensen aan te moedigen om te zorgen voor reinheid en het milieu, en om de natuurlijke hulpbronnen in het Patong-gebied te behouden. Daarnaast bereiden we ons voor om meer toeristen te verwelkomen in het komende hoogseizoen.”

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.